Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

10:30 Πευκάκια residence
backpacks στο port bagage,cd recently burnt  από το macaki καλή διάθεση και ... proxima estasion ...ΔΙΡΦΗ.
Έξοδος για εθνική ...χιλιάδες αυτοκίνητα συνωστισμένα στις τρείς λωρίδες.Ο ήλιος καίει...και η ιδέα της πρωτομαγιάς χάνεται κάπου μέσα στην μποτιλιαρισμένη εθνική. no woman no cry μας λέει ο φίλος στα διόδια σαν να μαντεύει τι ακούμε.
13.30 άφιξη στο καταφύγιο . υψόμετρο έτσι εγκυκλοπαιδικά 1250 μ.Το downhill έχει ξεκινήσει και τερματίζει κάπου στη Στενή. Τοπίο σαν και αυτά που βάζεις για desktop. Με την Μόνικα να συνοδεύει την παρέα κατεβαίνουμε Στενή.  not young in my youth,
14.30 Η φύση ξεπερνά τον εαυτό της. Τρίψε τρίψε την πετρούλα , η φωτιά ανάβει, η σχάρα κάνει μπάνιο στο λεμόνι και οι ετοιμοπόλεμοι ψήστες  η μάλλον ο ψήστης και ο δοκιμαστής πιάνουν δουλειά! Οι ποδηλάτες του downhill αράζουν κάτω από την πυκνή βλάστηση κοιτώντας ψηλά , ψάχνωντας για ουρανό. Κάτι θυμίζει και απο Αμαζόνιο το όλο θέμα. ( ενταξει εντάξει υπερβολές!)  Τό τζίν είναι φρεσκοπλυμμένο αλλά  δεν γ..... αν δεν κατσεις κάτω δίπλα στο ποτάμι είναι σαν να μην ήρθες φωνάζει ένας.  c 'est la nature!
γέλια, μπύρες, χαμόγελα , ήλιος.συστατικά της ευτυχίας και αναπόσπαστο κομμάτι της ευδαιμονίας. Τελικά αυτή η παρθένα φύση θα μείνει η μόνη αλώβητη.

18.00  Αναχώρηση για β.εύβοια χεράκια ποδαράκια στο ποτάμι για δροσιά φιλί στους υπόλοιπους για καλό κουράγιο στο καταφύγιο .  Επόμενος σταθμός Πευκί.


´´κάθε στιγμή είναι γεμάτη χρόνο  ξέρουμε oτι κάθε δευτερόλεπτο θα είναι πάντα διαφορετικό αφού συνεχώς αλλάζει δημιουργώντας καινούργιες συνθήκες, διαφορετικά δεδομένα. το μόνο πράγμα που μπορούμε να πούμε οτι είναι σταθερό στη φύση και τη ζωή είναι η αλλαγή.᾽᾽
robert wilson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου